پخش زنده
امروز: -
کشت سبزی و صیفی خارج از فصل در 55 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال یک میلیون 700 هزار تن محصول برداشت شود که ده درصد بیشتر از پارسال است.
سید حسن میرحسینی افزود: بهره گیری از نشاءهای مرغوب، شبکه آبیاری نوین و تغذیه مناسب علت افزایش تولید است.
وی گفت: محصول برداشت شده علاوه بر نیاز داخل کشور به آسیای میانه ، روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
گوجه فرنگی، پیاز ، فلفل دلمه ای ، خیار و بادمجان عمده محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل است که در هرمزگان کشت می شود.
برداشت سبزی و صیفی خارج از فصل در هرمزگان از آذر هر سال آغاز می شود و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بندرعباس ، رودان ، میناب و پارسیان از مناطق مهم کشت سبزی و صیفی خارج از فصل در هرمزگان است.
هرمزگان در تولید گوجه فرنگی و پیاز خارج از فصل رتبه نخست و بقیه محصولات ، رتبه دوم کشور را دارد.