پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود گفت: سه ماه نخست 2 هزار و 500 تن گوشت سفید در مرغداری های این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سیدشبر موسوی با اعلام این خبر افزود: شهرستان میاندورود دارای 80 واحد مرغداری گوشتی بوده و قابلیت تولید بیش از 10 هزار تن گوشت سفید در سال را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود ارزش اقتصادی تولید گوشت سفید واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان در سال را بیش از 600 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تعداد واحدهای مرغ مادر گوشتی شهرستان میاندورود در 14 فارم به ظرفیت 331 هزار و 500 قطعه و تولید 212 تن تخم مرغ است.
گوشت مرغ، یکی از مهم ترین مواد غذایی و سرشار از پروتئینهای مختلف، جایگزینی سالم و مناسبی برای گوشت قرمز است.
غذاهایی مانند گوشت مرغ سرشار از نیاسین بوده و میتوانند از بیماریهای مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کرده و با توجه به مواد مغذی زیاد برای لاغر شدن مناسب است.