جشنواره غذای سالم بر پایه تخم مرغ در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند +عکس
جشنواره غذای سالم با محوریت استفاده از تخم مرغ به عنوان یک ماده مغذی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، این جشنواره به مناسبت روز جهانی تخم مرغ و هفته سلامت بانوان ایرانی ویژه بانوان شاغل در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت بیرجند برگزار شد. در این جشنواره 15 نفر شرکت کردند و انواع غذاهایی که در آن از تخم مرغ استفاده شده بود را به نمایش گذاشتند که در پایان به سه نفر برتر جوایزی اهدا شد.