پخت سمنو در شیراز
امسال هم بزرگترین سمنوی شیراز به همت مردم پخته شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،شیرازی ها به رسم هرساله با پخت سمنو به استقبال آمدن بهار رفتند .
پختی که امسال با رعایت بیش از پیش مسائل بهداشتی همراه بود .
برای پخت این سمنو ۵ هزار کیلوگرم جوانه گندم، ۵ هزار کیلوگرم آرد و ۷۰۰ کیلوگرم مغز گردو و بادام استفاده شده است.
سمنوی پخته شده بین ۷ هزار خانواده شیرازی توزیع شد.
سمنو یا سه منی، پر زحمت ترین سین هفت سین است که پخت آن در شیراز از هفته اول اسفند شروع می شود و تا روز آخر اسفند ماه ادامه دارد.
پخت سمنو 24 ساعت طول می کشد و باید بدون وقفه هم بخورد تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود.