پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: امیدواریم تا شروع فصل گرما اپیدمی بیماری کووید ۱۹ کاهش یابد، اما در عین حال خود را برای شرایط و سناریوهای مختلف آماده کرده ایم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ آقای علی رضا رشیدیان با بیان اینکه بر اساس تفاهمی که با عربستان امضا نمودیم در سال جاری ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر اعم از زائر و کارگزار از جمهوری اسلامی ایران به سفر حج اعزام میشوند افزود: کلیه اقدامات مربوط به عقد قراردادهای مسکن، تغذیه، تدارکات و نیز مباحث مرتبط با بهداشت، بیمه و ناوگان حمل و نقلی حجاج انجام و قراردادهای آن منعقد شده است.
وی افزود: در صورتی که بحران کرونا خاتمه یابد و تصمیم بر برگزاری حج و اعزام تمامی سهمیه توافقی زائران باشد، علاوه بر رعایت شرایط مختلف فنی و عملیاتی، موضوع را به صورت علمی و کارشناسی بررسی نموده و ضمن انجام معاینات و ارزیابی شرایط استطاعت جسمی افراد، اعزام زائران با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی و سلامتی انجام میشود.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در این راستا تعاملات با وزارت حج عربستان ادامه دارد و سازمان هم پروتکلهای سلامت حجاج از مرحله معاینات، اعزام، حمل و نقل، اسکان، تغذیه و تدارکات و اعمال مناسک حج را با توجه به اپیدمی ویروس کرونا تهیه و تدوین نموده است.
آقای رشیدیان افزود: جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای اسلامی و همکار در برگزاری حج، یکی از پیشروترین کشورها در امر حفظ سلامت حجاج است و سالیان دراز با سازماندهی قوی کادر بهداشت و درمان و در اختیار داشتن درمانگاهها و بیمارستان تخصصی و ایجاد شبکه بهداشتی - درمانی که از بدو شکل گیری کاروانها تا بازگشت از این سفر معنوی همراه حجاج است تجربه و دانش گرانقدری اندوخته است و در سایه این تجربه، دانش و توان علاوه بر الگو سازی در عملیات حج برای سایر کشورها؛ همکاری خوبی هم با وزارتخانههای بهداشت و حج عربستان دارد.
وی گفت: قوانین و دستورالعملهای بهداشتی، معاینات قبل از اعزام، کنترل و رسیدگی به وضعیت سلامت بیماران و افراد پر خطر در طول عملیات حج در شبکه بسته و منحصر به ایرانیان باعث گردیده سلامت حجاج تامین شده و رضایتمندی قابل قبولی هم ایجاد شود.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در شرایط کنونی هم با توجه به همه حساسیتها و معیارهای دقیق علمی و نیز رعایت شاخصهای سازمان بهداشت جهانی و وزارتخانههای بهداشت و درمان هر دو کشور نسبت به تدبیر شرایط و پیش بینیها متناسب با آن اقدام میکنیم.
وی با بیان اینکه در صورت تداوم بحران کرونا و کاهش سهمی؛ سناریوی پیش روی سازمان حج چیست؟ گفت: در این صورت بر مبنای برنامه ریزیهای انجام شده افرادی که دارای ریسک و دچار بیماریهای زمینهای و مشکلات سنی هستند امسال به این سفر معنوی فرستاده نمیشوند و اعزام شان به سال بعد موکول میشود.
آقای رشیدیان در پاسخ به این سؤال که اگر عربستان تصمیم به برگزار نکردن حج بگیرد تکلیف ثبت نامیهای امسال از حیث اولویت اعزام و سپرده هایشان چه میشود نیز گفت: در صورت برگزار نشدن حج؛ به طور قطع اولویت اعزام در سال بعد با زائرانی است که هم اکنون ثبت نام نموده و فرایند ثبت نامشان تکمیل شده است و تمام ثبت نامیهای امسال، سال بعد اعزام میشوند.
وی افزود: از ۹ اسفند تا کنون حدود ۵۱ هزار نفر از طریق سامانه رزرو اینترنتی ثبت نام کرده اند که اکنون از این تعداد ۴۹ هزار و ۵۹۶ نفر ثبت نامشان قطعی و نهایی شده است.
وی با بیان اینکه فرآیند ثبت نام همچنان ادامه دارد، افزود: ارز مورد نیاز حج امسال نیز بر اساس مصوبه دولت با نرخ مصوب تامین شده است که بر اساس ثبت نام قطعی زائران این منابع به حسابهای سازمان حج و زیارت در عربستان منتقل و قراردادهای مربوط به مسکن و حمل و نقل درون و برون شهری، تغذیه و تدارکات و و ... زائران منعقد میشود.
رئیس سازمان حج و زیارت افزود: همچنین در قرارداد با طرفهای خدمات دهنده عربستانی، بندی با عنوان شرایط فوق العاده و اضطراری دیده شده که در صورت عدم برگزاری حج، قرارداد مربوط به خدمات به سال بعد منتقل شده و از این ناحیه ضرری متوجه زائرین ما نمیشود.
آقای رشیدیان افزود: فقط درصد اندکی از هزینههای حجاج همانند عوارض، ویزا، هواپیما، سازماندهی و آموزشی ممکن است در سال آتی تغییر کند، اما بخش عمده هزینه سفر حج برای زائران ثبت نامی امسال در این صورت ثابت خواهد بود و مشمول افزایشها نمیشود.
رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه برای آن دسته از افرادی که ثبت نام کرده اند و در صورت برگزار نشدن حج قصد انصراف داشته باشند هم گفت: این افراد میتوانند انصراف داده و زائران اولویتهای بعدی فراخوان و ثبت نام شده و جایگزین آنها میگردند.
مهم / فوری
با سلام
تصویر ابلاغیه تخلیه غیرقانونی خانه استیجاری یک رزمنده دوران دفاع مقدس به هر شکل که مطلع فرمایید به حضورتان ارسال می شود . گردانندگان شورای حل اختلاف منطقه هفت تهران با سوءاستفاده از تعطیلی کشور و نبودن مسؤولان دستگاه قضایی ، حکم غیرقانونی تخلیه را در روز 16 فروردین جاری با مهلت سه روزه که منتهی به نیمه شعبان است ابلاغ کردند و بی رحمانه حاضر نیستند تمدید کنند و مهلت کافی بدهند .
مسؤولان رده بالاتر قوه هم به علت بحران کرونا هنوز در محل کارشان حضور پیدا نکرده اند و بنابراین فعلاً امکان درخواست اعمال ماده 477 مبنی بر «نقض حکم» وجود ندارد . حتی دفتر حاج آقای رییسی قوه نیز تا پایان ماه پاسخگویی ندارد . رزمندگان به گردن مملکت حق دارند . هیچ فریادرسی نیست که به داد این بنده خدا برسد .
پرونده مورد استناد حکم تخلیه اشکالات و تخلفات اساسی بارز دارد و اعمال نفوذ شده است و حتی رای ظالمانه را بلافاصله پس از صدور ، به علت «یک کلمه» اشتباه تایپی عمدی خود شعبه حل اختلاف مربوطه به وضعیت «گزارش اصلاحی» (رای قطعی) تغییر دادند تا قابل اعتراض نباشد و پرونده به دادگاه نرود و مستقیم توسط شورا اقدام شود . هفت ماه تا سررسید قرارداد اجاره باقی مانده .
حداکثر نفوذ و فساد و تخلف در پرونده اعمال و بالاترین میزان ظلم ممکن در حق مستأجر شده است و حالا دست وی از همه جا کوتاه است . حتی اگر حکم صادره ، قانونی بود ، باز هم بنگاه های املاک همچون دیگر اصناف اجباراً تعطیل هستند و مستأجر نمی تواند سرپناه بعدی را برای خانواده خود پیدا کند . علاوه بر این ، کل مبلغ ودیعه مسکن فعلی مستأجر در دست مالک یا سپرده به صندوق دادگستری است و وی اکنون پول دیگری ندارد که بتواند دوباره خانه اجاره کند .
ضمناً وی به علت شرایط حاد بیماری اعضای خانواده در مدت بحران کرونا نمی تواند نقل مکان کند . رزمنده یادشده ازکارافتاده است و هنوز تحت پوشش بنیاد نیست . مبلغ چهار تومن از ودیعه بیست تومانی فعلی او را بیت معظم رهبری هدیه داده بود و الباقی آن را فرماندهی سپاه تهران تأمین کرده بود .
خواهشمندیم در اطلاع رسانی کمک کنید تا بلکه مسؤولان غیرتمند قضایی مطلع شوند و دستور توقف اجرای حکم و ارجاع پرونده به مرجع صالحه قضایی جهت رسیدگی قانونی و عادلانه را صادر کنند و مستأجر مظلوم را نجات دهند . اگر قصد یاری دارید ، لطفاً شتاب فرمایید . تخلیه با اصرار و پیگیری مالک «راشی و مغرض» از روز نیمه شعبان هر لحظه ممکن است توسط مأموران اعزامی ناجا اجرایی شود .
از مددتان سپاسگزاریم .
تلفن پاسخگویی : 09191072771
02177514826