پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مجلس دهم، گفت: شیوع ویروس کرونا، فرصتی برای آسیب شناسی مشکلات دولت الکترونیک و اصلاح ساختارهای آن است.
آقای حمیدرضا فولادگر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: تحت فشار بیماری کرونا، مشکلات آموزشی و راه اندازی الکترونیک حل شد.
وی گفت: اکنون هم فرصتی خوبی است تا در بخشهای دیگر با یک آسیب شناسی، مشکلات دولت الکترونیک حل شود و اصلاح ساختارها صورت گیرد.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس دهم، افزود: در مدارس و دانشگاه ها، آموزش مجازی همزمان با شیوع کرونا آغاز و به تدریج مشکلات آموزش از این طریق حل شد.
آقای فولادگر گفت: بنابراین مشکلات کرونا فرصتی به فضای آموزشی کشور داد، تا ایرادات آموزش مجازی خود را رفع کنند.
وی تصریح کرد: با تحقق دولت الکترونیک میتوانیم، آثار بیماری کرونا را به حداقل برسانیم و آسیب پذیری کشور را کم کنیم.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس دهم، با اشاره به تاثیر توسعه دولت الکترونیک بر جهش تولید، افزود: یکی از راهکارهای جهش تولید بهبود فضای کسب و کار، اصلاح ساختارهای اداری، زدودن مقررات زائد و برداشتن مجوزهای اضافی است که اینها با دولت الکترونیک محقق میشود.
آقای فولادگر گفت: پنجره ملی کسب و کار که مجلس دو هفته پیش آن را تصویب کرد تا حد زیادی میتواند در تحقق دولت الکترونیک موثر باشد.
وی افزود: بر اساس مواد ۶۷، ۶۸ و ۶۹ برنامه ششم توسعه هم دولت باید با اجرای دولت الکترونیک سالیانه ۱۲/۵ درصد از مراجعات مردم و سفرهای برون شهری کم کند، سالیانه ۷/۵ درصد معاملات و خرید و فروش از این طریق انجام شود و آموزش در مدارس و دانشگاهها و به تدریج به سمت آموزش مجازی پیش رود.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس دهم، گفت: اگر دولت الکترونیک کامل اجرا شده بود و پنجره واحد در بخشهای مختلف راه میافتاد و این اهداف طبق برنامه ششم توسعه جلو رفته بود، ما وقتی به مردم میگفتیم در خانه بمانید و سفر درون شهری نکنید، دیگر مردم مجبور نبودند برای یک کار اداری بیرون بروند و جلوی ادارات صف تشکیل دهند.
آقای فولادگر افزود: وزیر ارتباطات و دولت در گزارشهای خود از پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی در زیرساخت و شبکه ملی اطلاعات گزارش میدادند، ولی در عمل آن گونه که باید و شاید اجرای دولت الکترونیک محقق نشد.
وی ابراز امیدواری کرد: نام گذاری امسال به نام سال جهش تولید و ضرورت مقابله با بیماری کرونا، به فرصتی برای آسیب شناسی مشکلات دولت الکترونیک و اصلاح ساختارها تبدیل شود.