مراجعه مردم به ادارات باید کاهش یابد
استاندار تهران گفت: بسیاری از فعالیتهایی که منجر به مراجعه زیاد مردم به دستگاههای اجرایی میشود، بهره ور نیست و باید برای کمک به حفظ سلامتی مردم، مراجعه آنها را به ادارهها کاهش داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، آقای انوشیروان محسنی بندپی در مراسم بهرهبرداری از طرح هوشمندسازی مرکز اتفاقات (هما) و جایگزینی کابل شبکه هوایی پایتخت با کابل خودنگهدار که در محل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برگزار شد، افزود:حلقه مفقوده در مدیریت اجرایی کشور، افزایش بهره وری است که موجب افزایش هزینهها میشود.
وی اضافه کرد: هنوز بسیاری از سازمانها در بعد افزایش بهره وری هیچ اقدامی نکرده و این امر سبب شده نیاز مردم به مراجعه به این دستگاه ها، همچنان ادامه داشته باشد.
محسنی بندپی گفت: وزارت نیرو اکنون با اقدامهای خود برای هوشمند سازی خدمت رسانی به مردم به ویژه شهروندان تهرانی، گام مهمی در افزایش بهره وری و کاهش نیاز مردم به مراجعه به شرکتهای زیرمجموعه این وزارتخانه، برداشته است.
استاندار تهران با بیان اینکه، اکنون و در اثر تحریمهای ظالمانه، فشار زیادی بر مردم تحمیل میشود، افزود: برداشتن هر گام هرچند کوچک که منجر به بهبود خدمت رسانی شود، از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی، تهران را شهری با ویژهگیهای خاص برشمرد و گفت: اقامت تعداد زیادی از جمعیت در هر کیلومتر از این شهر خدمت رسانی به آنان را با مشکل روبرو میکند، بنابراین نیاز است سازمانهای خدمات رسان به گونهای عمل کنند تا خدمت رسانی در کوتاهترین زمان ممکن و بدون نیاز به خروج از منزل انجام شود.
محسنی بندپی مراحل اداری را یکی از عوامل منجر به نارضایتی مردم دانست و ادامه داد: تلاش برای کاهش مراحل اداری از سوی هر سازمان و دستگاهی، منجر به افزایش رضایت مردم در تهران خواهد شد.
وی گفت: اکنون مردم برای برطرف کردن نیازهای روزانه خود باید از منزل خارج شوند و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و این امر، خطرناک است و تردد زیاد وسایل حمل و نقل، افزایش آلودگیها را به دنبال دارد، بنابراین نیاز است همه دستگاهها، خدمات رسانی خود را هوشمندانه کرده تا مردم کمتر نیاز به خروج از خانه داشته باشند.
استاندار تهران درباره اجرای طرح هوشمند سازی مراکز اتفاقات برق در شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ هم افزود: این طرح گام مثبتی در کاهش حضور مردم در ادارهها محسوب میشود.
محسنی بندپی ادامه داد: تلاش برای مقام سازی شبکه برق شهر تهران و نیز تبدیل هفت هزار و ۱۰۰ کیلومتر شبکه سیم مسی به کابل خود نگهدار، گام ارزشمندی برای رضایت مردمی است.