به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل حجتالاسلام قاسم جعفرزاده در دیدار با امام جمعه اهل تسنن عنبران و جمعی از فعالان فرهنگی، ریش سفیدان و معتمدین این شهر مرزی، اظهار کرد: برگزاری نشست و دیدار بین گروههای مختلف فرهنگی و دینی، عامل مؤثر در رفع مشکلات بوده و باعث ایجاد اتحاد و همدلی است.
وی بر ضرورت صله ارحام بین مسلمین تاکید کرد و گفت: اکنون بنا به شرایط کرونایی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، جلسات و دیدارها محدود شده، اما با سپری شدن این ایام باید صله ارحام که در معنای عام گستردهتر از اقربا و خانواده به عموم مسلمین که ارحام و برادر یکدیگر هستند نیز شامل میشود، از سر گرفته و بیش از گذشته ادامه داشته باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به بیان مفهوم تقریب پرداخت و افزود: تقریب برای ما مسئله نیست بلکه جهان غرب و دشمنان اسلام، این امر را مسئله ایجاد کرده و در صدد اختلاف بین مسلمانان و مذاهب شیعه و سنی بوده و حرفی را که برای آنها مایه فتنه و تفرقه بوده به نام مسلمانان زدند که آگاهی و بصیرت مسلمانان، آنها را در این توطئه همواره ناکام کرده است.
حجتالاسلام جعفرزاده ایجاد گروه تکفیری و داعش به دست دشمنان را حربهای کورکورانه که در صدد شکست مسلمانان است عنوان کرد و گفت: بسیاری از افراد مخلص و خدایی فراتر از زمان بوده و بعد از شهادتشان شناخته میشوند از آن جمله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که بزرگترین خدمت را به اسلام کرده و در شکست داعش دلیرمردانه تا پای جان ایستاد و مسلمانان مظلوم منطقه را از شر این افراد که پیر و جوان، کودک و زن و مردم بی دفاع را مورد هدف قرار داده بودند نجات داد.
وی در ادامه به آیات قرآن در خصوص حب ولایت اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: بر اساس نص صریح آیات الهی، خداوند به حب و محبت ولایت اهل بیت (ع) سفارش کرده و اکنون هم برادران شیعه و هم برادران اهل تسنن در مکتب اسلام، به ائمه معصومین (ع) محبت داشته و در مناسبات و ایام این ارادت خود را به جهانیان اعلام کرده اند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در خصوص ترفند دشمن در ایجاد اختلاف بین مذاهب گفت: دشمن عوامل وحدت و همبستگی را به عوامل تفرقه تبدیل کرده و در صدد ایجاد جدایی بین شیعه و سنی است در حالی که تفاوتهای بین مذاهب با سخنان منطقی و نشستهای علمی قالب بحث و بررسی است چرا که در علم و آگاهی، تفرقه معنایی ندارد.
حجتالاسلام جعفرزاده خاطرنشان کرد: عالمانه و آگاهانه میتوان مسائل را بیان و مورد بررسی قرار داد که در این میان آنچه مهم است، نوع دیدگاه و تحلیل بوده که در نشستهای مشترک با برادران سنی و شیعی این امر با همدلی و در عین حال منطق و آگاهی رعایت شده است.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل نقش علما و روحانیون بهعنوان سربازان خط مقدم جبهه فرهنگی در شهرهای مرزی را مهم برشمرد و افزود: علما در تمام شرایط در کنار مردم بوده و به خدمت رسانی فرهنگی، اجتماعی و دینی میپردازند در این شهر هم به لحاظ مرزی بودن و هم محرومیت موجود در منطقه، عملکرد فعالان مذهبی و علمای دینی حتی در ایام کرونا بسیار حائز اهمیت است.
حجتالاسلام جعفرزاده با تاکید بر تقویت اشتراکات وافر بین شیعه و سنی، همدلی بین مذاهب را خاری به چشم دشمنان اسلام عنوان کرد و گفت: دشمن از هر فرصتی برای ایجاد اختلاف استفاده میکند در این میان بایستی، با تقویت حس قرابت و وابستگی ملی و اسلامی که به کشورمان داریم و با توجه به سرنوشت امت اسلامی را که به هم تنیده شده، در صدد اعتلای نام اسلام در جهان باشیم.