پخش زنده
امروز: -
با افزایش قیمت مواد غذایی، بسیاری از شهروندان به ویژه در میان افراد کم درآمد، کمتر غذا میخورند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آن سوفی السیف، اقتصاددان فرانسوی در گفتگو با رادیو «فرانس انتر» گفت: با افزایش قیمت مواد غذایی، بسیاری از شهروندان به ویژه در میان افراد کم درآمد، کمتر غذا میخورند و در این میان برخی یک وعده غذایی خود را حذف میکنند تا بتوانند از پس هزینههای زندگی خود و خانواده شان برآیند.
این کارشناس فرانسوی که اقتصاددان برجسته در موسسه BDO است، در مصاحبه با فرانس انتر تاکید کرد در فرانسه از اواخر سال ۲۰۲۱، شاهد کاهش ۱۱.۵ درصدی مصرف مواد غذایی به ویژه برای خانوارهای کم درآمد در شهرهای مختلف کشور بوده ایم و آمار و ارقامی که موسسه اینسی INSEE منتشر کرده است، این موضوع را تایید میکند. ناامنی غذایی قبل از همه و بیشتر از همه بر افراد و خانوادههای کم درآمد تاثیر منفی میگذارد.
در ماه ژوییه تورم مواد غذایی به ۱۲.۷ درصد در مقیاس سالانه رسید در حالی که تورم کل ۴.۳ درصد اعلام شد. این اقتصاددان فرانسوی تصریح کرد با این افزایش قیمتها که حتی بالاتر از تورم جهانی است، فرانسویها چارهای ندارند جز این که میزان مصرف مواد غذایی خود را کاهش دهند. تحت تاثیر افزایش نرخ تورم، ۲۰ درصد از مردم فرانسه قدرت خرید خود را از دست داده اند. این شرایط نابرابریهای موجود در جامعه را نیز افزایش داده است.