پخش زنده
امروز: -
چهارمین کشتارگاه صنعتی دام استان مازندران با ۵۰ درصد پیشرفت کار در قائم شهر در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، کشتارگاه صنعتی دام زر گوشت قائم شهر با هدف تولید و عرضه فراورده های گوشت قرمز بهداشتی با مشارکت و سرمایه گذاری قصابان قائم شهر در حال ساخت است .
رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی زرگوشت قائم شهر گفت:عملیات ساخت چهارمین کشتارگاه صنعتی دام مازندران در قائم شهر از سال ۱۳۹۲ در چهارهزار و۸۶۸ متر مربع زیر بنا و در زمینی به مساحت ۱۲ هزار و۵۰۰ متر مربع با همکاری اداره کل دامپزشکی استان اجرایی شده است.
پرویز رزاقی ، تسهیل در امر فعالیتها و ارائه خدمات مطلوبتر به صنف قصابان و تولید و عرضه فراورده های گوشتی کاملاً بهداشتی و سالم به مردم را از اهداف اجرای این طرح صنعتی عنوان کرد.
او افزود: برخورداری از تازه ترین تجهیزات و امکانات با تکنولوژی نوین از ویژگیهای این کشتارگاه صنعتی درقائم شهر است که محصولات و فرآوردههای پروتئینی گوشت قرمز سالم و بهداشتی از این مجموعه صنعتی علاوه بر قائم شهر به سایر نقاط مازندران و سراسر کشور قابل عرضه خواهد بود .
رزاقی با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی عملیات ساختمانی این کشتارگاه صنعتی گفت: برای اجرای این طرح مهم تاکنون به همت قصابان عضو شرکت تعاونی زرگوشت قائم شهر ۲۰ میلیارد تومان هزینه شدکه برای تکمیل و تجهیز این کشتارگاه به ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جدید نیاز دارد.
رئیس اداره دامپزشکی قائم شهر با اشاره به اهمیت بهره برداری این طرح، یکی از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی را تامین سلامت و امنیت غذایی مردم دانست که این مهم از مزرعه تا سر سفره برای سازمان دامپزشکی حائز اهمیت است.
دکتر حسینی افزود:طرح نیمه کاره کشتارگاه دام صنعتی زرگوشت قائم شهر که به همت اعضای این تعاونی و قصابان در حال اجراست چهارمین کشتارگاه صنعتی در مازندران است که از اداره کل دامپزشکی مازندران موفق به اخذ پروانه کشتارگاه صنعتی دام شد.
او با بیان اینکه در کشتارگاه صنعتی دام سه فرایند مهم بازرسی دامها قبل کشتار، حین کشتار و بعد از کشتار صورت می گیرد ، گفت: این نظارتها و بازرسیها باعث میشود که لاشه دام سالم و با نظارت سازمان دامپزشکی و با مهر و برچسب بهداشتی عرضه شود تا شهروندان از سلامت گوشت در قصابیها کاملاً مطمئن باشند .
رئیس اداره دامپزشکی قائم شهر ، جمع آوری کشتارگاههای سنتی که از وضعیت بهداشتی مناسب برخوردار نیستند را از سیاستهای سازمان دامپزشکی نام برد که در سطح استان و کشور در حال انجام است.
حسینی یادآور شد: با بهره برداری این کشتارگاه ؛ روزانه دریک نوبت کاری ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰ راس دام سنگین کشتار و چهارتن قطعه بندی گوشت با قابلیت ارتقاء در کشتارگاه صنعتی دام زرگشت قائم شهر انجام خواهد گرفت .
رئیس اداره دامپزشکی قائم شهر همچنین درباره ضرورت احداث کشتارگاههای صنعتی گفت با توجه به اینکه بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد یکی از از دغدغههای مهم همکاران ما در سازمان دامپزشکی ، تامین امنیت و سلامت غذایی مردم است و وقتی ما مطمئن شویم که دام در کشتارگاه صنعتی و با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی کشتار میشود به طور قطع میتوانیم این اطمینان را به شهروندان بدهیم که فرآوردههای گوشتی یا گوشت قرمز سالم و کاملاً بهداشتی در اختیار مردم قرار میگیرد .