پخش زنده
امروز: -
شمار زیادی از بیماران در استرالیا که در بیمارستانهای خصوصی تحت عمل جراحی قرار میگیرند بعد از عمل از پرداخت هزینههای درمان ناتوان هستند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه ناین نیوز استرالیا، شمار زیادی از بیماران در استرالیا بعد از انجام عمل های جراحی در بیمارستان های خصوصی منابع مالی شان تمام و جیب های شان خالی می شود و قادر به پرداخت هزینه های درمان نیستند. برخی از این بیماران می گویند هزینه های درمان و عمل جراحی شان از ده ها هزار دلار هم فراتر می رود.
هزینه های درمان بسیار بالا است و می خواهیم درباره هزینه های سنگین درمان در این کشور با پرفسور استیو رابسون در کانبرا گفتگو کنیم. سئوال این است که آیا هزینه های سنگین درمان در این کشور برای شما تعجب آور نیست؟
استیو رابسون از دانشگاه کانبرا: تردیدی وجود ندارد که در استرالیا افرادی وجود دارند که بخش زیادی از منابع مالی شان را صرف هزینه های درمان و عمل جراحی شان می کنند. البته در عین حال بخشی از مردم این کشور هم هستند که هیچ هزینه ای برای درمان پرداخت نمی کنند. بنابراین تنها در مواردی شاهد هستیم که افراد ناچار هستند تمام یا بخش زیادی از پول شان را صرف هزینه های درمان و عمل های جراحی بکنند. این وضع در استرالیا عمومی نیست و باید اطمینان حاصل کنیم که شهروندان استرالیا بدانند که در چنین وضعی باید چه بکنند.
اما کسانی که در این کشور ناچار هستند هزینه های بسیار سنگینی برای انجام عمل های جراحی بپردازند بعد از عمل های جراحی با بدهی های سنگین مواجه می شوند شکاف بزرگی بین درآمد و هزینه های آنها ایجاد می شود و این وضع در بلندمدت زندگی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد.
پرفسور استیو رابسون: بله کاملا حق با شما است. به نظر من اگر کسی در استرالیا بعد از عمل جراحی به علت پرداخت هزینه های سنگین با بدهی های بزرگ مواجه شود بی تردید این وضع وحشتناکی است. ما می دانیم که یک موضوع بنیادین در این کشور مردم می خواهند وجود شفافیت درباره این موضوع است. باید مردم بدانند که قبل از انجام عمل جراحی چه مقدار از پول و منابع مالی آنها صرف این درمان خواهد شد. به نظر من هر شهروند استرالیایی که برای درمان به انجام عمل جراحی آن هم در سیستم درمانی خصوصی این کشور نیاز پیدا می کند باید به صراحت به وی گفته شود که چه مقدار از پول و منابع مالی وی صرف این عمل جراحی خواهد شد، تا فرد نیازمند این شیوه درمان بتواند دست به انتخاب بزند.
دیدگاه شما درباره بیمه های درمان که شرکت های خصوصی در این کشور ارائه می کنند چیست؟
استیو رابسون: باید این سئوال را از شهروندان استرالیا پرسید. ما می دانیم که حدود دو سوم عمل های جراحی که در استرالیا انجام می شوند در بیمارستان های خصوصی انجام می شوند. با توجه به این که صف های انتظار برای انجام عمل های جراحی در بیمارستان های دولتی استرالیا بسیار طولانی هستند شهروندان این کشور بناچار به بخش خصوصی روی می آورند. ولی مانند هر موضوع دیگری بسیار مهم است که شهروندان بدانند و مطلع باشند که انجام عمل های جراحی در بخش خصوصی چه هزینه هایی برای آنها در پی خواهد داشت. دولت هم باید با اه اندازی مرکزی به شهروندان کمک بکند تا بدانند که هزینه های درمان آنها در بخش خصوصی چه مقدار می شود.