پخش زنده
امروز: -
غلامرضا امیرخانی (نویسنده) گفت: استاد محمود حکیمی بنیان گذار سبکی از ادبیات دینی و انقلابی بود که این سبک را توانست در قالب داستان برای نوجوانان و جوانان دهههای چهل و پنجاه عرضه کند.
این نویسنده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ما پیش از استاد محمود حکیمی، کسی را در زبان فارسی نداشتیم که بتواند مفاهیم انقلابی و کلید واژههایی مثل آزادی، انقلاب، مقاومت و طاغوت را به ادبیات دینی وارد کند.
وی گفت: عموم کسانی که الان بالای پنجاه سال سن دارند با آثار استاد حکیمی آشنا هستند و کتابهای متعدد وی را در دوران نوجوانی خوانده اند.
آقای امیرخانی افزود: بیش از ۱۵۰ عنوان کتاب پرفروش تا کنون از محمود حکیمی منتشر شده که جنبه تاریخی و دینی دارد.
وی گفت: یکی از آثار پرخاطره محمود حکیمی، تاریخ تمدن جهان برای نوجوانان است که در ۲۲ جلد به چاپ رسیده و اثری بسیار خوب و جامع است.
این نویسنده گفت: استاد حکیمی علاوه بر خلق آثار متفاوت با شخصیتهای بزرگی همراهی و همکاری داشتند که از آن جمله میتوان به شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید رجایی و باهنر اشاره کرد. ایشان همچنین در سال ۱۳۵۷ با امام خمینی (ره) در پاریس بودند و به خدمت ایشان شرف یاب شدند.
وی افزود: استاد حکیمی در همان ماههای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی به توصیه دو شهید بزرگوار رجایی و باهنر، کتابهای درسی و تاریخ را برای راهنمایی مجددا بازنویسی کردند و نوشتند. آثار و نگاشتههایی که برای ما و آیندگان چراغ راه خواهد بود.
استاد محمود حکیمی، سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد.
او دو روز قبل در هشتادسالگی دار فانی را وداع گفت.
برخی از کتابهای استاد حکیمی در زمینه ادبیات دینی کودکان، مانند زندگانی حضرت زینب (س)، سلحشوران علوی، همراه با عارفان - عیاران و جوانمردان نام دارد.