پخش زنده
امروز: -
۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پر استناد در میان ۴۸۱۸ پژوهشگر پر استناد ایرانی حضور دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس موسسه ISC گفت: طبق آخرین گزارش مؤسسه ISC، ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان ۴۸۱۸ پژوهشگر پراستناد ایرانی حضور دارند که ۸۰/۱۳ درصد از پژوهشگران پراستناد کشور را تشکیل میدهند.
سید احمد فاضل زاده افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۲۹/۵۷ درصد بیشترین سهم سازمانی از بانوان پژوهشگر ایرانی پراستناد را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: بر اساس آخرین گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، در فهرست پژوهشگران یک درصد جهان که بر اساس پایگاه ESI است، ۱۷۷ بانوی پژوهشگر ایرانی در ۱۵ حوزهی موضوعی علوم کشاورزی، پزشکی بالینی، زیستشناسی و زیستشیمی، شیمی، داروشناسی و سم شناسی، علم اعصاب و روان، مهندسی، علم مواد، روانپزشکی/ روانشناسی، علوم کامپیوتر، زیستشناسی مولکولی و ژنتیک، علوم اجتماعی، کلیات، فیزیک، علوم گیاهی و جانوری، ایمنیشناسی و برخی در چند رشته امتیاز لازم را کسب کردهاند.
رئیس مؤسسه ISC گفت: بر اساس «فهرست دانشگاه استنفورد» ۷۳ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد دو درصد برتر جهان (عملکرد دوران خدمت) در ۸ حوزه موضوعی پزشکی بالینی، شیمی، زیستپزشکی، فناوریهای راهبردی (هوش مصنوعی، نانو) زیستشناسی، فیزیک و نجوم، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی امتیاز لازم را کسب کردهاند.
همچنین ۳۷۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد دو درصد برتر جهان (عملکرد یکساله) در ۱۳ حوزه موضوعی پزشکی بالینی، زیستپزشکی، شیمی، مهندسی، کشاورزی، شیلات و جنگلداری، فناوریهای راهبردی (هوش مصنوعی، نانو و...)، فناوری اطلاعات و ارتباطات، علوم زمین و محیطزیست، فیزیک و نجوم، بهداشت عمومی و خدمات بهداشتی، زیستشناسی، آمار و ریاضیات، ارتباطات و متنپژوهی امتیاز لازم را کسب کردهاند.
فاضل زاده افزود: معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورتگرفته به تولیدات علمی آنها است.
به گفته فاضل زاده، ۴۰ نفر از بانوان پژوهشگر در ۱۴ حوزه موضوعی علومانسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری شامل روانشناسی، جامعهشناسی و علوم سیاسی، زبان و زبانشناسی، کسبوکار، مدیریت و حسابداری، هنر و معماری، الهیات و معارف اسلامی، علوم تربیتی، فلسفه، سایر، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم جغرافیایی، علم اطلاعات و دانششناسی، زبان و ادبیات امتیاز لازم را کسب کردند.
مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، یک مؤسسه معتبر بینالمللی است که وظیفه رصد و پایش علم و فناوری ایران، منطقه و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد.