رونمایی از دو محصول جدید غذایی با استفاده از قارچ
دو محصول جدید غذایی با استفاده از قارچ در استان البرز رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، خانم خلخالی از کارشناسان این رشته گفت:قارچ در تهیه غذاهای متنوع قابل استفاده است به گونه ای که با آزمایشات فراوان موفق به تهیه ،کیک قارچ وگلاسه قارچ از پودر این محصول سالم شدیم.
وی افزود:از قارچ در صنایع ترشی سازی وتولید مرباهای مختلف نیز استفاده می شود که طعمی بسیار دلپذیر وخواص مناسبی دارند.
فرماندارساوجبلاغ دربازدید از یک واحد تولید قارچ درشهرستان ساوجبلاغ گفت:دراستان البرز 35 واحد تولید قارچ خوراکی فعال است که سالانه 18 تن قارچ تولید وبه بازار عرضه می کنند.
وی افزود: میزان مصرف بسیار کم آب ،اشتغالزایی 50 برابری نسبت به سطح زیر کشت درامورکشاورزی، ودرنهایت تولید پسماندی که بعنوان کود مفید درزمینهای کشاورزی تاثیر گزاری فراوانی دارد از ویژگیهای قارچ است
پالیزگیر مقدارمصرف این محصول را درکشورمان بسیار کم بیان کرد وگفت:با انتشارآمارمصرف قارچ درآمریکا واروپا که درحدود 5 و4 کیلوگرم است،متاسفانه بخاطر نبود اطلاع رسانی مناسب ،این مقدارمصرف درکشورمان حدود 500گرم است که آمار بسیار ناچیزی است.