امروز: -
سمنو یا سمنی، پر زحمت‌ترین سین هفت سین است که شیرازی‌ها هرساله طی رسمی دیرین با پخت سمنو به استقبال سال نو می‌روند. پخت سمنو ۲۴ ساعت طول می‌کشد و باید بدون وقفه هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. پخت سمنی متبرک هر ساله دو هفته قبل از نوروز با نذورات و کمک‌های مردمی استان فارس در مسجد حضرت رقیه (س) شیراز انجام می‌شود.
عکاس : الهه پورحسین
تاریخ : ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۱۴:۵۰
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha